Sistemul de profile

S7000 IQ Plus


Un avantaj important al sistemului S7000 IQ plus este versatilitatea de care dă dovadă.

Grație tehnologiilor inteligente ale profilurilor cu adâncime identică a falțului, ramele oarbe și cercevelele sistemelor GEALAN S 7000 IQ plus (adâncime constructivă de 82,5 mm) și S 7000 IQ (adâncime constructivă de 74 mm) pot fi ușor combinate între ele. Datorită multitudinii de profiluri suplimentare, se pot realiza orice tipuri de ferestre, în funcție de preferințele fiecărui client.

1. Adâncime constructivă de 82,5 mm a ramelor oarbe și cercevelelor
2. Linii clasice
3. Protecție sporită împotriva pătrunderii prin efracție datorită opritorului garniturii mediane ca barieră suplimentară
4. Izolare termică și fonică excelentă datorită structurii cu 6 camere
5. Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 54 mm
6. Optimizat pentru vitraj static uscat, STV®

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA PĂTRUNDERII PRIN EFRACȚIE CU SISTEMUL S 7000 IQ PLUS

Siguranță maximă

Protecția și siguranța reprezintă cerințe fundamentale ale omului. În acest sens, nu este vorba doar despre valorile materiale, ci și despre sentimentul de siguranță în propriul cămin. Sistemul de profiluri pentru ferestre S 7000 IQ plus îndeplinește toate cerințele pentru o protecție sigură împotriva pătrunderii prin efracție. Adâncimea mare de construcție a profilului, de 82,5 mm, grosimile distinctive ale materialelor și opritorul garniturii mediane ca barieră suplimentară reprezintă argumente constructive și convingătoare în ceea ce privește siguranța. La acestea se adaugă și îmbinarea sigură cu ajutorul șuruburilor a elementelor de feronerie la nivelul cercevelei.

CARACTERISTICI SPORITE DE IZOLARE TERMICĂ

Noul sistem S 7000 IQ plus oferă răspunsul la principalele cerințe privind îmbunătățirea termoizolației clădirilor. Astfel, acesta dispune de o adâncime constructivă de 82,5 mm și 6 camere. În combinație cu un geam triplu funcțional cu grosimea de 54 mm, este asigurată o capacitate excelentă de izolare termică. Coeficientul Uf de 1,0 W/(m²K) aferent sistemului S 7000 IQ plus în cazul utilizării unor elemente standard de rigidizare din oțel situează acest produs în avangardă și respectă încă de pe acum cerințele impuse de regulamentul privind reducerea consumului de energie 2012. În acest sens, sunt posibili coeficienți Uw de până la 0,74 W/(m²K) (în cazul unui coeficient Ug = 0,5 W/(m²K)). Astfel, operatorii GEALAN pot răspunde într-un mod mai flexibil cerințelor constructorilor sau arhitecților și pot participa fără probleme la licitațiile pentru construcții noi sau pentru modernizarea construcțiilor vechi.

Tehnologie moderna de aplicare a culorilor


Buy now