Sistemul combinat inovator

S9000


Garnitură mediană inovatoare care poate fi combinată în mod flexibil. Geometrie modernă de etanșare mediană


  1. Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).
  2. Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
  3. Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
  4. Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.
  5. Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Termoizolare optimizată


Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf - 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

Stabilitate îmbunătățită grație STV®, vitrajului static uscat

Combinarea tehnicii STV® cu o armătură obișnuită din oțel permite fabricarea unor elemente de dimensiuni neatinse.
Lucrările laborioase de reglare și ajustare la nivelul ferestrelor se reduc la minimum.
Lipirea geamului de cercevea îmbunătățește protecția împotriva pătrunderii prin efracție.
Chiar și după folosirea pe o perioadă îndelungată, datorită tehnicii STV®, ferestrele se închid perfect, în mod similar închiderii unui seif

GEALAN-FUTURA®FERESTRE ADECVATE PENTRU LOCUINȚE PASIVE, DISPONIBILE ȘI ÎN VARIANTA COLORATĂ

GEALAN-FUTURA® este combinația de profiluri individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profiluri standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

NOUA UȘĂ CULISANTĂ CU RIDICARE S 9000


ASPECT MODERN FĂRĂ LIMITE


ACUM ESTE UȘOR SĂ VĂ SIMȚIȚI BINE ACASĂ

Componentele culisante sunt un element clasic de stil al locuințelor moderne, deoarece suprafețele generoase din sticlă ale acestora conferă senzația de confort și eleganță. Noua ușă culisantă cu ridicare S 9000 de la GEALAN îndeplinește cu brio cerințele privind aspectul și funcționalitatea.

Datorită tehnicii noastre, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii anulează distincția dintre interior și exterior.

Coeficienți de top în materie de termoizolare
Chiar și în varianta de bază cu elemente standard de rigidizare și fără măsuri suplimentare, noua ușă culisantă cu ridicare prezintă un coeficient foarte bun privind izolația termică, Uf 1,3 W/(m²·K).
Geamuri triple
În noul sistem se pot utiliza fără probleme geamuri triple moderne cu grosimea de până la 52 mm (STV® 54 mm).
Orientat către design
Cu o structură modernă, cercevea îngustă și profil inovator al vitrajului pentru o suprafață vitrată mai extinsă.
Eficient
Datorită coeficienților optimi în materie de termoizolație disponibili deja în versiunile standard, prelucrării optime și soluțiilor detaliate inovatoare.
Suprafață acrylcolor
Ușile culisante cu ridicare cu suprafața acrylcolor care și-a dovedit utilitatea practică se impun prin calitatea durabilă și constantă a suprafețelor. Acestea oferă suficientă libertate pentru construcții noi și lucrări de renovare.
Gamă variată
Datorită diverselor posibilități de design, diferitelor tipuri de deschidere și variantelor multiple de culori ale suprafețelor.

Clasic

Orientat către design

1
22
Aspect simetric
Suprafață vitrată extinsă în cerceveaua fixă

UȘĂ DE INTRARE ÎN CADRUL SISTEMULUI S 9000

 • izolare termică excelentă datorită tehnologiei moderne cu 5 camere
 • gamă de culori variată
 • protecție optimă împotriva ploilor torențiale
 • adecvat pentru grosimi ale geamului și ale panoului de până la 52 mm (cu STV® până la 54 mm)
 • stabilitate foarte bună datorită camerei extinse de rigidizare și rigidizărilor corespunzătoare la nivelul colțurilor

Prag combinat cu izolație termică ridicată

dezabilitati

Înălțimea de doar 20 mm garantează o trecere facilă din interior către exterior - îndeplinind simultan cerințele de izolare termică și etanșeitate.

Poate fi utilizat de către persoane cu dizabilități

clasic

Prin intermediul variantei clasice a ușilor de intrare puteți aduce o notă personală căminului dumneavoastră. Combinația de forme și culori nu cunoaște limite. Creați-vă propriul model de ușă de intrare!

Clasic

design

Aspectul plan al cercevelei ușii în cazul variantei de design oferă valoare estetică fără a renunța la caracteristicile necesare privind siguranța și izolația termică.

Design

PROCESUL DE COLORARE ÎN CADRUL SISTEMULUI S 9000

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.
 
Folii decorative
Pentru toți cei care apreciază un aspect natural, dar care nu doresc să renunțe la avantajele tehnicii moderne pentru ferestre, există ferestrele din material plastic cu aspect de lemn. Ferestrele din gama Decor dispun de toate avantajele ferestrelor moderne din material plastic, păstrând în același timp efectul decorativ al lemnului
 
Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

PALETA DE CULORI ACRYLCOLOR

Buy now